Liquiditeit-verbeteren-horeca

Als horecaondernemer je liquiditeit verbeteren; zo doe je dat!

Als jij ondernemer in de horeca bent, heeft jouw liquiditeitspositie door het heersende coronavirus waarschijnlijk een grote knauw gekregen. Hoe zorg je dat je weer verder kunt zonder al te veel zorgen? Nu is de tijd om na te denken over plannen voor verbetering: verbeteringen ten opzichte van je gasten, maar ook het ontzorgen van jouzelf als ondernemer in de toekomst. Wij kunnen je helpen jouw liquiditeitspositie direct te verbeteren.

In dit artikel vertellen we alles over de voordelen van factoring voor horecaondernemers en wat dit voor jou kan betekenen. Rondom dit thema heeft het programma ‘Zo kan het ook’ een aflevering gewijd dat op 16, 17, 18 en 20 mei wordt uitgezonden op RTL 4 en RTLZ. Bekijk het item hieronder en zie onze medewerkers zelf aan het woord!

De gast is koning, dus bedien je hem zo!

Een dooddoener, maar daarom niet minder waar: Jouw gast is koning, zéker in de horeca! Welke middelen zet jij op dit moment in om jouw zakelijke gasten optimaal te bedienen? Misschien kunnen gasten bij jou op rekening eten en/of drinken. In dit geval moet je naast het harde werken in de keuken of bediening ook nog je facturen versturen. Dat doe je waarschijnlijk in de avonduren, want overdag heb je geen tijd. Je hebt liever betaling met PIN, maar op rekening vindt jouw zakelijke gast wel prettig; is een stukje service. Waar je niet op zit te wachten is dat je betalingen niet op tijd ontvangt. Dat is vervelend, helemaal als jij net weer bent opgestaan uit deze vervelende coronatijd. Jij hebt je volledige focus nodig voor andere zaken in het bedrijf. De sales moeten omhoog. Je bent klaar met alle negativiteit en hebt helemaal geen zin om achter het geld aan te bellen dat jij zo hard nodig hebt.

Wat kan factoring voor jou betekenen?

Als jij jezelf herkent in bovenstaand verhaal, dan biedt factoring voor jou als ondernemer uitkomst. Door debiteuren uitbesteden neem jij niet alleen een deel negativiteit weg voor jezelf, je verbetert direct je liquiditeitspositie. Zeker in tijden van terugtrekkende bankiers is het voor jou belangrijk dat facturen op tijd worden betaald, bij FactorInck begrijpen wij dit als geen ander. Daarom betalen wij jouw facturen die je bij ons indient binnen 48 uur aan je uit. Je betaalt hiervoor een percentage van de factuurwaarde. Zo ben jij voor het betalen van jouw personeel en leveranciers niet langer afhankelijk van de betaling van anderen. Zó kan het dus ook!

Wij ontzorgen jou als ondernemer, juist nu

Je kunt op ons vertrouwen. Dit betekent niet alleen dat wij altijd onze beloftes nakomen; ook jouw klantenrelaties kun je aan ons toevertrouwen. Wij behandelen jouw gasten zoals jij dat zou doen: Vriendelijk en met respect. Door op deze manier jouw liquiditeitspositie direct te verbeteren en je de zorgen voor het nabellen van achterstallige betalingen uit handen te nemen hopen wij jou te ontzorgen, juist nu.

 

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel of ben je benieuwd wat FactorInck voor jou kan doen? Neem dan contact met ons op.